HiP viert 10-jarig jubileum tijdens de Week tegen Eenzaamheid

HiP viert 10-jarig jubileum tijdens de Week tegen Eenzaamheid

28 September 2015
Tijdens de landelijke Week tegen Eenzaamheid viert stichting HiP haar 10-jarig jubileum. Op zaterdag 3 oktober organiseert HiP een najaarsfair en ‘de langste eettafel’ voor alle inwoners van Veenendaal. Een gezellige dag, en bij uitstek de gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten.

Uit onderzoek blijkt dat meer dan een miljoen Nederlanders zich sterk eenzaam voelt. En al loopt de één meer risico op eenzaamheid dan de ander, iedereen kan op enig moment in zijn leven met eenzaamheid geconfronteerd worden. ‘Kom erbij & verbind’ is dit jaar het thema van de Week tegen Eenzaamheid. Zij roept iedereen op om verbinding te maken met elkaar.

Sta op tegen eenzaamheid
HiP is een sterk groeiend netwerk van christenen die in hun eigen buurt vrijwillig hulp bieden aan mensen in nood en zet zich in tegen eenzaamheid.”Wij grijpen het moment van jubileum aan om de actualiteit van eenzaamheid in onze samenleving te onderstrepen”, zegt André Zoutewelle van HiP, “het zou fantastisch zijn als we hiermee in Veenendaal een gebaar maken tegen eenzaamheid.”.

Doe mee!
Opgeven voor de ‘Langste eettafel’ kan via deze link >> 

U bent van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 om de Najaarsfair te bezoeken!
Locatie: Schutterij 2 te Veenendaal (hoek Rondweg West – Schans)

Week tegen Eenzaamheid
De Week tegen Eenzaamheid vindt plaats van 24 september t/m 3 oktober 2015 en wordt voor de zesde keer georganiseerd door Coalitie Erbij, hét nationale samenwerkingsverband rond eenzaamheid.
Op www.samentegeneenzaamheid.nl vindt u alle informatie over de Week tegen Eenzaamheid 2015. Lees meer over eenzaamheid op www.eenzaam.nl