Over

Op zaterdag 3 oktober organiseert stichting HiP de Najaarsfair als onderdeel van haar jubileumdag en als afsluiting van de 'Week tegen Eenzaamheid'.

Opbrengst
De standhouders doneren allemaal een percentage van hun dagomzet aan het werk van stichting HiP.

Jubileumdag
De Najaarsfair is één van de onderdelen op de jubileumdag van HiP. Wilt u meer weten over deze jubileumdag?
Klik hier voor meer informatie

Week tegen Eenzaamheid
Van donderdag 24 september tot en met zaterdag 3 oktober is de Week tegen Eenzaamheid. Dan organiseren we samen met honderden organisaties en vrijwilligers in het land diverse concrete activiteiten waar mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Kom erbij & verbind
Thema is dit jaar: ‘Kom erbij & verbind’. Want verbinden speelt een sleutelrol bij het aanpakken van eenzaamheid. In de Week tegen Eenzaamheid roepen we iedereen op om de verbinding te maken.

Karin Spies (hulpverlener)

“Erg prettig dat ik op HiP terug kan vallen om een bemiddeling tussen vrijwilliger en cliënt tot stand te brengen. Cliënt is blij met de hulp en heeft het gevoel weer mee te tellen, ze doen er toe. De wetenschap dat er mensen bereid zijn te helpen, brengt positiviteit en hoop. Ook zijn cliënten blij met hetgeen wat voor hun gedaan is.”

Marthe van de Berg (hulpbieder)

“Hoewel ik kwam voor iets praktisch, merkte ik al snel hoe prettig mevrouw het vond dat ik elke week langs kwam om was te halen en brengen en dat ik dan even koffie bleef drinken. Het was één van de weinige contacten die ze naast de vele medische zorg had. Ook al had ze geen geld; ze stond er altijd op dat er een kopje koffie voor mij kwam!”
Help HiP helpen om eenzaamheid te doorbreken!